Skip to main content

Posts

Showing posts from October 22, 2011

Selamat hari ....

20hb 10 yg lalu aku genap berumur 22 tahun. haha , da tue jgk aku nie rupenye . Cam biase, xde ape2 yg spesel pd hri jd aku. Ak xkesah pon ade org smbt ke tak bday aku ni psl last time ak clbrte bday aku pon time aku darjah empat dulu .. Lamae tuu ..


Ok, actually aku bukan nk citer psl bday aku, haha..
Nk gtaw kt sini yg aku secara tak sedar upenye sahdah 3 tahun berblogging nie. First blog aku ialah http://sungaibadak.blogspot.com/

entry first brtrikh 1februari, the first n last entry kot .. Entry pon psl politik. Pasal kebetulna thun tu aku kat Kuala Terengganu, ade plak PRK time tu, so influence politik time tu turut tempias kt aku . But aku tak ckup mase untuk maintain kan blog tu. First sbab ak takde lappy sndiri, on9 pon kt cc je tu pun seb bek cc dekat. Second sebab time tu ak bz dengn keje. Blik lewat, then nk rehat2 lagi , so memang tak ckup mase la nk update kann .. Sjak aku msuk u ni la aku mule aktif berblog balik. Internaet ok n ade lappy sndirik, so nk update blog pon rase …