Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2013

Ada chan lagi la MCA menang di Damak.

Kecoh, serabut, tu je yang dapt menggambrkn situasi di dun Damak.

Bila calon parlimen Pas seolah2 menyokong Cikgu Koh (bebas).

Dr jamaluddin guane?

Dkt media ckp suruh undi calon pakatan.

Cerita sebenar di Dun Damak, Jerantut

Tapi belakang ..


Mesra dr hamzah bkempen bsama ckg koh.

Dah ade cakap2 dari ahli Pas sendiri yg sebar mnta undi calon bebas.
Sedih la ustz jamaludin gitu.

Klu ikut pimpinan pr tertinggi, mereka mnta undi calon pkr.


klu pimpinan pas jerantut masih wala pada pemimpin kenala skong pkr kan.

macam mana ni ye?


Apsal org pas bnyk sruh undi bebas?

Kalau calon Dun Damak bukan Datuk Lau Lee?

Rupe2nye hanya calon parlimen Jerantet je muke baru, hok laen smua kekal yek.

Kalo Lau Lee menang lagi doh 3,4 penggal lah die jadi Adun.
Dulu waktu pru 11 2004 org2 DAP hok bekempen sebuk sebor crite ame Lau Lee menang die dapt jadi Eksko .




Last2 tok jadi jugek.
2008 pulok calon bebas (bekas ahli Mca) bkempen kemain jugek, shari sebelum mengundi tetibe je dpt kertas kempen mencerite hok Lau Lee ni banyok tanoh, syarikat dll. Tau la bete ke dok.
Last2 menang jugek die. Ame Mat Nor Jaafar tak btanding tu rasenye Cikgu Koh ade can menang.




MCA Jerantet tekdeh calon muke baru ke yek? hok fresh2 sikek.
Patetnye bagi aje TS Ong Tee Keat tanding de Damok te.



haha




Selamat Mengundi.