Skip to main content

Posts

Showing posts from March 14, 2011

Drama Korea ..

Hmm drama korea bg aq mmg best .. ntah aq pon tak tahu nape .. tapi kann bukan sume la yg aq minat ..

ok, first drama korea yg aq tol2 layan ialah A Successful Story of A

bright girl, yg dibintangi oleh Jang Nara .. Aq asalnyer mmg tak mnat lgsung drama2 nie, hmm ,, time tu aq tingkatan brape tah, citer nie

 maen kat tv3 .. nk dijdikan cerita, umah aq tue rmi kaum pompuan .. so, hehe .. pompuan memang suke sgt tgok cter2 yang romance2, yg

 citer laki dye hensem2 .. aq tak la, tem kecik2 dlu aq suke cter kungfu2,aksi2 jer kann  .. and paling obses gusti la dlu ... hmm tu la

fevret dak laki .. tapi ...
haii .. bile ade pmpn nie, rmi lak tu .. mmg dowg la yg pegang remote

 .. hmm, aq salu jewk berebut remote ngn makcek2 aq dlu =D .. hahaha ..

ok, bile cter  A Successful Story of A bright girl nie start aq takder pilihan selain terpakse tgk psl time dye men tu nak dekat maghrib, n fmly aq ta bg aq kuar tem2 senja ..
eheee ..

so aq lyn je r kann ..

episod satu =sucks
episod2=hmmm
episod3=e…