Skip to main content

Posts

Showing posts from November 9, 2011

Find out what's brewing at Cyberjaya this November...

Find out what's brewing at Cyberjaya this November...: If you own a blogshop, have collected recycled goods to raise funds, sold stuff on forums, or have been actively involved in college/university events, YOU could potentially be an entrepreneur one day!Entrepreneurs in Malaysia are gathering to sharpen the entrepreneur spirit in you by offering their experiences, tips and imparting knowledge that made them who they are today. If you are an entrepreneur or university student below 30 and have big dreams to be a successful entrepreneur just like Joel Neoh, 28, CEO of Groupon Malaysia, then you won't want to miss the great opportunity to attend THE BIG BREW at Cyberjaya.
The Big Brew - BQe Summit 2011

Venue : Knowledge Development Center (KDC), Cyberjaya
Date : Saturday, 19th November 2011
Time : 9.00am – 5.30pm

Coretan AidilAdha

Ak balik ke kampung hari Sabtu yang lalu, time ak nak balik tu hanya tinggal aku dan Kimi saja kt umah kolej.
Memang bosan, dah la xde line internet masa tu.
Aku sepatutnya balik hari Jumaat tu dah, tapi disebabkan bebrapa masalah terpaksa tunda hari esoknya.
Well aku dengan yakinnya hari sabtu pagi tu pun bertolaklah menuju ke Pekeliling .
Aku sangt yakin tiket bas masih ade pasal sebelum-sebelum nie aku tak pernah beli tiket bas lebih awal.

Biasany bila sampai stesen bas aku akn beli rerus dari situ. Ni sebab aku tak suka beli awal2.
Tapi hari Sabtu tu memang malang (Ahad tu raya dah),setelah penat beratur panjang, berpeluh dan dah 2,3 batang rokok aku isap....

 "Jerantut pukul 3 satu"
"Jerantut pukul 9 mlm dik"

Aku terus blah. Kecewa akhirnya terpakse beraya kt KL jugak. Aku terus mengambil bas untuk ke umah kawan aku kat Bangsar.

Malamnya aku gatal kaki nak pegi Mid Valley. Setelah usha mengusha aku dah bertekad nak beli jugak baju melayu sepasang. Aku survey k…