Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2011

Kesibukan di Hujung2 Semester ..

ahaaa ...
akhir2 nie agak sibuk ..
sibuk sengan assignment, test, presentation ang ofkos tuk  final exam yg akan dtang nie haa ..
tak lame lagi ..
gler rsau doe, hmm ... tataw r ckup ker tak persediaan , tp jelasnyer mmg macam tak ckup r kann ..
haiii camner laa ..
paling tak sabar aq tunggu is cuti sem ..
gilak arh, 4 bulan tu ,,
sah2 aq nak kije, kumpul duet, shopping .. haaa .. shopping tuk raye la ..
haha ..


au revoir~~

Fuuh, ponat ..

Hee ..
salam olss ..
da lame ta update .. hehe ..
well recently agak bz n kepenatan dengan beberape program yg aq join .. hmm
pd jumaat,sabtu n ahad lepas aq p camping PBSM kat Bukit Lagong,Selayang ..
mmg memenatkan tapi bes la . hmm aq terjumpa kwn lame dlu .. bob ..
haha bes la gak kamping tu ..
anyway, aq terkilan kuz at the same time makcik n mmber aq blik Jerantut ..
agak frustated d situ .. eheee ..

Hahaha .. politik2 ..

Ketua UMNO Gombak Khalwat/Zina, Ini Buktinya?
Gambar berikut merupakan Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin bersama-sama dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel. Gambar ini dikirimkan oleh individu yang tidak dikenali meminta kami menyiarkan gambar ini untuk menyedarkan rakyat betapa buruknya perangai pemimpin-pemimpin UMNO yang selama iniberlagak sebagai pejuang Islam sebaliknya "curi makan" di belakang pengikut-pengikutnya. Pengrim
email ini juga mencabar Megat Zulkarnain Dato' Omardin, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak untuk melaporkan hal ini kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).

Beberapa keping lagi gambar pemimpin-pemimpin UMNO "curi makan"akan didedahkan semoga pengikut-pengikut mereka sedar dari lena. ReJaM© "Belum sempat tawan Selangor, diri sendiri sudah ditawan kah kah kah...."

Update: Gambar ini telah dianalisis terbukti bukan gambar palsu kerana hanya bahagian watermark (hosted@milosuam.blogspot.com) yang diliha…

Assignment, assignment ...

Feuwww ..

time aq mnulis nie ialah time yang agak menenangkan buat jiwa aku .. pasal ape??

 .. hahah ..tntu la dengan gembiranya kerana aq telah berjaye menyiapkan satu assignment yang akan aq submit esok ..
well biaselah, a mmg mcm nie .. suke wat kerje last minute .. hmm, wait, aq tak rase berseorangan la! hah! bukan aper rmi gak yang suke wat assignmnet last2 minit nie ..
bukan sumer tp bleh dikatekan lebih sket dr separuh pelajar la yg ske wat last minit nie .. hurmm ..
well destinasi aq tuk menyiapkan assignmnet kali nih ialah library .. yess .. library la oii .. Streamyx laju, bleh cari maklumat cepat cket (bace online FB) haha ..
lgpon libry ni ta rmi sgt org, so best la .. aq dr kol 11tgh hri smpi skang ni mmg bertape je r dlm ni .. our goal time mule2 sampai td .. siapkan assgment smpi siap! hahahaha ...

Drama Korea ..

Hmm drama korea bg aq mmg best .. ntah aq pon tak tahu nape .. tapi kann bukan sume la yg aq minat ..

ok, first drama korea yg aq tol2 layan ialah A Successful Story of A

bright girl, yg dibintangi oleh Jang Nara .. Aq asalnyer mmg tak mnat lgsung drama2 nie, hmm ,, time tu aq tingkatan brape tah, citer nie

 maen kat tv3 .. nk dijdikan cerita, umah aq tue rmi kaum pompuan .. so, hehe .. pompuan memang suke sgt tgok cter2 yang romance2, yg

 citer laki dye hensem2 .. aq tak la, tem kecik2 dlu aq suke cter kungfu2,aksi2 jer kann  .. and paling obses gusti la dlu ... hmm tu la

fevret dak laki .. tapi ...
haii .. bile ade pmpn nie, rmi lak tu .. mmg dowg la yg pegang remote

 .. hmm, aq salu jewk berebut remote ngn makcek2 aq dlu =D .. hahaha ..

ok, bile cter  A Successful Story of A bright girl nie start aq takder pilihan selain terpakse tgk psl time dye men tu nak dekat maghrib, n fmly aq ta bg aq kuar tem2 senja ..
eheee ..

so aq lyn je r kann ..

episod satu =sucks
episod2=hmmm
episod3=e…

sahabt sejaTi / msuh dlm selimut ??

Aku sentiase memerlukannye .. aku sentiase teringatkannye .. lebih2 lagi bile kite berjauhan ,,, hmm .. kenape mcm nie? kenape bile ko takde, aq menggigil2 menyebut name kau? n kenape plak ko nie slalu jer menenangkan aq, sentiase ade d cici bile d perlukann .. hmm .. aq khyal bila bersamamu .. rokokk ohhh rokok .. aq paling suke rokok menthol .. haha .. klu ko takde aq giler la sangap .. tp klu ko slalu sgt ade, ko menyesakkan dade aq, klu overdose, batuk2 pulak aq .. hadoiii .. ko nie ape sebenarnye??
kawan sejati atu musush dalam selimut?
huhuhu ...

2x5 jerr?? hadoii laa ..

bile brckp psl orientation niehaq terkadang rase saket ati, rase benci .. rase yg mengg"fuckkink< sgt ,.. tataw r nape .. tah laa .. kann .. bile ade org yg dah tak baek ngn kite atas silap kite, yep .. pastinye kite akan bersalah sgt .. rase salh yg tak dpt kita maafkn diri kite pun .. tapi .. tapi ... tapi klu org yg kite pnah wt salah kt dye tu rupenye mcm kite jgak? 'mcm kte gak???"" per prasaan kowg enh?? pehal erk? naper cmtu lak? well snang ckp .. what goes around comes around aite .. inilah kehidupan .. its spinning .. berputar .. and kite takkan dapat menjangkekan ape yg akn berlaku di mase hdpn ..

nApe Begini ?

recently, badan aq rase mcm tak sedap jer .. aq ase mcm lmah sgt ..
bdan mcm cepat sengal2, kpale pening2 .. sumpah ..
aq tak penah pon rase camni sebelum nie ..
aq kan sepanjang duk uitm ni tak penah hayat aq pg amek ubat kt P.Keshtn tu
tp smalam, tpakse pg jgak..
mcm2 ubt dpt .. skali aq tlan satu ubat nie ..
perghhh ..
pye r kuatnyer kesan dye ..
skjap jer mate aq dah terkelip2 nak tdo .. cesss .. aq cam nyesal lak amek ubat ..
haiyooo~
ohh tak lupe juge ..
hari nie aq kna g UiTM Pnck Alam ..
ade appntment at FSK ..
adoii ..
nk cek kaki aq nie haa ..
injurednya mkin truk ..
rase sket mnikam2 dari dalm ..
tah la ..  rawan aq kurang snce aq jtuh moto dlu la nie ..
hmmm ..
ujian Allah ..