Skip to main content

Posts

Showing posts from August 24, 2011

Dekat2 nak Raya ..

salam ...
huh, da lame gler  tak update blog .. sjak ak lek kg ak tak sentuh langsung .. bukan ape kt kg maner ade link intnet neh .. ak plak mcm mlas gler nk ke cc.. isyy nak2 plak blan pose nah, melepek ajer la kat umah kann ..
haha .. ok la kt umah pon ak wt mcm2 gak, nyapu smpah, kemas umah basoh kete n yg pling ak ske wat is memasak utk bbuka .. huhu .. seronok jugak bulan2 puase nie wlupun pnat berpuase, pling seronok nak tggu waktu berbuka tu .. rmi2 satu family duduk depan hidangan berbuka sambil countdown .. hmm best sgt ..
hmm tp stakat hri aku tulis blog nie aq tak sempat2 pun nak pg shopping bju rye, adek2 ak pon same, cme yg pmpuan sorg ni jer smpt pg beli bju kurung shelai .. haa, tapinya ak terkejut , adik pmpn ak gtaw bju kurung dye beli sehelai rm110.00 .. pheww, gler mahal (bagi aku la).. hmm tah ,bile la ak nk beli bju rye nie .. mls pon ade psl klu bli last2 mnit nie org mst rmi, sesak.. ak ingt tahun nie nk bli jubah hitam or putih then pki dengan serban, ak nak i…