Thursday, March 17, 2011

Hahaha .. politik2 ..

Ketua UMNO Gombak Khalwat/Zina, Ini Buktinya?
Gambar berikut merupakan Ketua UMNO bahagian gombak bernama Abdul Rahim Kamarudin bersama-sama dengan kekasih gelapnya di dalam sebuah hotel. Gambar ini dikirimkan oleh individu yang tidak dikenali meminta kami menyiarkan gambar ini untuk menyedarkan rakyat betapa buruknya perangai pemimpin-pemimpin UMNO yang selama iniberlagak sebagai pejuang Islam sebaliknya "curi makan" di belakang pengikut-pengikutnya. Pengrim
email ini juga mencabar Megat Zulkarnain Dato' Omardin, Ketua Pemuda UMNO Bahagian Gombak untuk melaporkan hal ini kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS).


Beberapa keping lagi gambar pemimpin-pemimpin UMNO "curi makan"akan didedahkan semoga pengikut-pengikut mereka sedar dari lena.
ReJaM© "Belum sempat tawan Selangor, diri sendiri sudah ditawan kah kah kah...."


Update: Gambar ini telah dianalisis terbukti bukan gambar palsu kerana hanya bahagian watermark (hosted@milosuam.blogspot.com) yang dilihat pincang dan menunjukkan warna yang berlainan sila rujuk sini [Image Analysis]

p/s= hai apa nak jadilah org skang nie, wat malu ahli n rakyat je .. kesian Najib .. hmmmm
 Disclaimer: tulisan ini bukanlah daripada idea atau hasil fikiran penulis, penulis sekadar berkongsi berita2 terkini sahaja. Tidak pasti sahih atau tidak berita ini ..Sekian .

References/sumber :


Suam, Milo . "Gambar Ketua UMNO Gombak dan kekasih gelapnya." Menentang dengan milo suam. . (accessed March 18, 2011).



Assignment, assignment ...

Feuwww ..

time aq mnulis nie ialah time yang agak menenangkan buat jiwa aku .. pasal ape??

 .. hahah ..tntu la dengan gembiranya kerana aq telah berjaye menyiapkan satu assignment yang akan aq submit esok ..
well biaselah, a mmg mcm nie .. suke wat kerje last minute .. hmm, wait, aq tak rase berseorangan la! hah! bukan aper rmi gak yang suke wat assignmnet last2 minit nie ..
bukan sumer tp bleh dikatekan lebih sket dr separuh pelajar la yg ske wat last minit nie .. hurmm ..
well destinasi aq tuk menyiapkan assignmnet kali nih ialah library .. yess .. library la oii .. Streamyx laju, bleh cari maklumat cepat cket (bace online FB) haha ..
lgpon libry ni ta rmi sgt org, so best la .. aq dr kol 11tgh hri smpi skang ni mmg bertape je r dlm ni .. our goal time mule2 sampai td .. siapkan assgment smpi siap! hahahaha ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah