Saturday, October 22, 2011

Selamat hari ....

20hb 10 yg lalu aku genap berumur 22 tahun. haha , da tue jgk aku nie rupenye . Cam biase, xde ape2 yg spesel pd hri jd aku. Ak xkesah pon ade org smbt ke tak bday aku ni psl last time ak clbrte bday aku pon time aku darjah empat dulu .. Lamae tuu ..


Ok, actually aku bukan nk citer psl bday aku, haha..
Nk gtaw kt sini yg aku secara tak sedar upenye sahdah 3 tahun berblogging nie. First blog aku ialah http://sungaibadak.blogspot.com/

entry first brtrikh 1februari, the first n last entry kot .. Entry pon psl politik. Pasal kebetulna thun tu aku kat Kuala Terengganu, ade plak PRK time tu, so influence politik time tu turut tempias kt aku . But aku tak ckup mase untuk maintain kan blog tu. First sbab ak takde lappy sndiri, on9 pon kt cc je tu pun seb bek cc dekat. Second sebab time tu ak bz dengn keje. Blik lewat, then nk rehat2 lagi , so memang tak ckup mase la nk update kann .. Sjak aku msuk u ni la aku mule aktif berblog balik. Internaet ok n ade lappy sndirik, so nk update blog pon rase sronok. Actually tiap kali idea muncul atau terlintas dalam minda nie, nak jer catatkan kat blog nie, tp ble open blig jer , ilang plak idea tu. Haishhh. Mcm mane eah nk menulis dengan baik? nak tarik audiens? Aku menulis memang care aku la, aku tak pandai nak  tulis ayat2 cantik, tersusun atau ade unsur2 humor . Ermm, maybe kalau nak menulis nie memerlukan fokus baru  penulisan kite tu mencapai ape yg kite nak tulis. Berbalik kepade blog aku yg lame tu, blog tu memang aku dah tak usik dah, dah tinggal sejarah. Bile dh ade blog baru nie, dah hias cantik2 malas pulak nak amek tahu blog lame tu. Malas nak byk2 blog, macam serabut plak kan .

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah