Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2011

Barulah sorg

Aq pindah lagi
yer aq pndah umah lg, tataw r kali nie aq tetibe tergerak hati nak ikot kino pndah umah gak
aq bukan ape actlly statrt awl2 sem lg sbnanyer aq nk pndah umah snce aq ade bbrp prkare yang aq ase mcm mnggu aq
hurmmm to time tu tadew owg na follo aq
so smlm dgn tibe2 kino ajak tuka aq pon sbnanye time tu msih berbelah bagi lagi rase hati, cam rase berat jer nk pndah kan
tapi akhirnye aq bertindak jgak,
aq yakin kali nie aq takkan menyesal
aq taw aq kene cri tempat  yang tak menyakitkan hati, tmpt yg boleh mmberi ketenangn wlaupun di tempat tu aq akan KESEOrRANGAN!!

kEmalSannn

tataw ahh, asal r mlas sgt aq nie
dulu time awal2 sem semangat nk wat assgment, smgt nk blaja
skang bile open latop malas jer rasenye
haii, susa tol la nak brubah
bile result kuar t baru nyesal
pas2 nex sem mls blik
hadoyaiii
ader tak ubat malas nie??

berPix

kat depan Menara TM, Bangsar ..
penat eyh, jln kaki dr balai polis Lembah Pantai ..

Ingin jAdi pElaKOn

cHEEhh.. rinie aq ader skreenink kt kl, utk extra .. huhu .. aq da lame tringin nak blakon uwh , aq ta pnah lg pegang skrip, or blakon scre formal,, tapi law blakon spontan tu mang r aq pkr .. huhu .. so aq neves giler neh .. hrp2 sumer akan berjalan lancar n aq lulus intervew tu .. Hurmm, kwn aq yg sowg ni lg la, siap dpt sign contract agy tue .. Bes siot .. dye jd model .. Aq nie tringin gak r jd model, tp kadar dri r .. huhu .. da krus t bwu la aq try jd model.. hikhik ..

Tak taw nk SpesiFikkan apEw

Kalau menulis nie kan, kite kena la mengkhususkan pd satu2 tajuk yang kite nk tulis tu kan, bukannyer men tulis jew. Law tak  nnt kite syok sendiri n merapu plak kan.. Nk menulis kena la ade tajuk, pew yang nak dtulis  n terangkan ape yng akan ditulis so nanti bile owang bce akan mudah paham n takder r bosan kan. Hehe .. alarh mcm la aq tulis camnie aq bgus sgt mnulis kan . Sebenanyer aq pon lebey kurg gak. Aq salu jew tataw pew yg na dtulis tuw. Hurmm tapi kan menulis ni gak memerlukan idea taw, bru la bes nak mnulis. Ermm , and perlukan pengalaman gak. Klu umo bwu setaon jagunk na tulih pekebendenye ! huhu .. so ape yang kite lalui sehari2 tue la yg kite boleh pahatkan dlm ingtn dlm bentuk tulisan .. Hurmm so klu nk menulis tue bia la bertajuk dan khusus .. Huhu , selamat menulis~