Skip to main content

Posts

Showing posts from January 1, 2012

Apabila tangan yang Bercakap

Salam, selamat tahun baru. Di ambang tahun baru tempoh hari aku tak keluar menyambut tahun baru pun . Aku berteleku dalam rumah, menyiapkan cebisan2 assigment.
Ade kawan2 yang mengajak celebrate di luar, tapi entah mengapalah memang bukan style aku sambut2 tahun baru nih.

Maal hijrah pun berapa kali jer aku sambut inikan pulak sambutan tahun baru masehi. Kan harommm kumpul2 sambut tahun baru nih (kate org2 wahabi) nhahahahhah!
Anyway ade satu benda yang menarik berlaku pade hari tu .. aPe die? Ustaz Azhar dengan Zizan kt dtran shah alam ke? atau sambutan kt icity? atau konsert di Dataran Merdeka?

Tentu bukan sekali. Kalau saudar ade baca2 pasti atw ape yang hot malam tu. Ya ..
Sambutan tahun baru di UPSI. hahah .. ade ape kat situ? dah bace yang ini?


Pelajar UPSI Ditahan Polis Adakan Perhimpunan Haram

Ya mahasiswa yang menuntut kebebasan akademik, dan pemansuhan AUKU. hmmmm..
Aku malas nak komen lebih2 tapi kebebasan berhimpun itu wajar, dan juga kalau benar polis yang memukul mahasis…