Monday, December 12, 2011

Rindunyee ..

Baru2 ni aku kelik kampung aku. Tak lama, dalam 2 hari ja
La ni tak leh slalu ngat blek kampong psl bz, maklomlah ujung2 semester kan.
 Tapi satu aku dok rindu nak balik bangsar, aku rindu suasana pagi kat situ, suasana petang time aku joging area Bangsar sampailah ke muzium negara. Best wooh. Joging lak lbih satu jam, tak mcm kat puncak nie kjap ngat ..



Aku annggap Bangsar nie macam umah kedua aku, time2 cuti sem aku nakn stay cni. Thanks to Brother, i owe u so much la.
Banyak pengalaman kerja di tempat orang. Aku kkeje kat mid valley ..

Bangsar, ahhh rindu..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah