Friday, April 27, 2012

Bersih 3.0, pergi ke?









Esok ialah hari dimana Bersih yang ke3. Aku berkira2 nak pergi tapi entahlah, takde motivasi, de kenderaan, jauh, yg penting dalam wallet aku ade 2rggit aje skrg.
Dah la klu naik tren nak ke KL tu sah2 akan kena tahan pnyer ngn polis, soal2 lg, IC ak plak Pahang, senang2 jer die cekup nanti.

Berish yamg lepas aku pergi, kna tangkap dengan polis, naik black maria yang panas, berhimpi2, ambil statement, balik  dlm pkul 2300 jgk la. Tak habis di situ ak dipanggil polis bantuan universiti untuk di barainwashed. Menyesal? taklah sangt, bagi aku itu pengalaman baru. So esok ak taktau la pergi ke tak. Hjat aku nak pegi tengok kejohanan silat kat Cheras.

 Buat yang pergi tu siapsedialah ye. Bwk la siap2 garam, air, tuala kecil . Selamat Berdemo!



woi nak jadi kaya? 
know how to be rich fast! just click here/klik sini!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah