Monday, May 23, 2011

'ehh nie Abdullah kan?'

Pernah tak dikala and berjalan2 dimana-mana kmudian anda disapa secara tba2 olah org yg tak and kenali?
aq slalu camtu, dak2 kecik la usually, aq jln2 kt bndr then tbe jer ade yg tye 'eh ni abg abdullah kan?'
aq pon bls 'haah, ehh cmne leh knal?'
'ala dulu kan kite pnah g kursus bla,bla,la...'
well sronok gak law camtu kan ..
tbe2 ade org tgor ..
rase mcm dihargai ..
tapi kite slalu tak menegur org?
 hmm... fikir2kan ..

1 comment:

  1. baru smalam ada 2 orang pompuan lambai2 kat aku and senyum2 kat aku tp aku bwat x kenai jer sbb mmg x kenai pown.. then depa mai kat aku and depa kata sampai hati tak lambai2 balik kat depa and bwat dont know jer.. bila depa xplain balik kta mana boleh kenai depa, baru tringat balik.. btol tu btol.. rasa dihargai bila kita x ingat kat orang tp orang ingat kita.. ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah