Saturday, April 16, 2011

Ketandusan Idea

Haha .. tataw na tulis ape .. before nak menulis ni kan mcm2 la idea yg melimpah ruah dalam kepala otak ni .. rase mcm banyak sangat nak ditulis . Tapi bile berhadapan dengan skrin komputer ni, otak yang tadi ligat dengan idea2 bernas hilang .. Hmm spatotnya as penulis kite kna bersedia n rajin mmbace supaya lintasan2 idea tadi tak berlalu begitu sahaja .. hmm, well menulis  n mencari idea ni jugak memerlukan inspirasi. Comtohnya klau A.Samad Ismail, beliau akan menulis sambil merokok dan Usman Awang pula dengan secawan kopi o panasnya pula ..  haha, klu aq, aq akan merokok n online fb bru dpt idea. Tapi tak selalu plak kuar idea yang bernas. Haha .. gaye penulisan aq plak tak la mcm blogger2 terkenal skang, aq henye tulis ape yg terlintas di pikiran aq jer . Aq tak pandai la nk wat ayat2 yg mmpu menarik audiens. Dah name pon blog so jusst tulis je la ape yg aq nak tulis kan .. haha ..

1 comment:

  1. yessss....blog kita..sukati kita la nak tulis ape kan...hahaha....tulis aje apa yang terlintas dalam kepala sebelum ianya hilang...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah