Tuesday, April 16, 2013

Kalau calon Dun Damak bukan Datuk Lau Lee?

Rupe2nye hanya calon parlimen Jerantet je muke baru, hok laen smua kekal yek.

Kalo Lau Lee menang lagi doh 3,4 penggal lah die jadi Adun.
Dulu waktu pru 11 2004 org2 DAP hok bekempen sebuk sebor crite ame Lau Lee menang die dapt jadi Eksko .




Last2 tok jadi jugek.
2008 pulok calon bebas (bekas ahli Mca) bkempen kemain jugek, shari sebelum mengundi tetibe je dpt kertas kempen mencerite hok Lau Lee ni banyok tanoh, syarikat dll. Tau la bete ke dok.
Last2 menang jugek die. Ame Mat Nor Jaafar tak btanding tu rasenye Cikgu Koh ade can menang.




MCA Jerantet tekdeh calon muke baru ke yek? hok fresh2 sikek.
Patetnye bagi aje TS Ong Tee Keat tanding de Damok te.

Datuk Seri Ong Tee Keat

haha




Selamat Mengundi.

2 comments:

  1. Aku mmg harap bukan c LoLi tu..tp die gak..bg can la kat org len..ko dok lame2 pon, bukan ko wat ape2 pon..jalan rumah aku tu tak tukar2..dok tanah liat je...kot2 sampai2 cucu aku pon camtu gak..kalo sedara mare ko, smpai jamban, jalan tar ko buat..

    ReplyDelete
  2. ntoh mende la hak takut sgt ke dia tuh tak tau lah weh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah