Wednesday, September 26, 2012

Syiah Taqiyya all the time

Ayyuhal Muslimun!

Benar sunni di iran ditindas? MasyaAllah
Di Msia dah lame syiah bertapak. Sekarang semakin galmour syiah nak2 dah ada yang meresap masuk ke politik. Depan kita berlunak2(taqiyyah) tapi di belakngya entahlah

Aku baca banyak buku yang ditulis oleh syiah, kt umah aku banyk hasil karangn antara yang ak ingat ialah Syaikh Saifudin Musawi, Aku dpati banyak rupanya tokok tambah mereka. Ish2.
 Cuba tgk vdeo ni plak
Ia menceritakan perihal Ayatollah Abu AlFazl Uzma yang jadi sunni. Kemdian ak cari la psl info dye kat laman http://www.shiachat.com/forum/index.php?act=home dan resultnya ade org shiah tnye, dorang jawab tak tahu malah ada yang kata dia tak wujud!  Nauzubillah.

Dan bila ade yang bagi link pasal dye mmebr tu terus kena banned. MasayAllah! tak caye tgk la sini!

Haa yang ni baru pasal syiah ithna asyariah belum psal aalawiyah/nusairiyah lagi.

Moga Allah memberi petunjuk pada mereka. Solawat dan salam keatas nabi Muhammad S.A.W. dan Ahlul Baitnya serta para sahabat.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ratings and Recommendations

Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

Jobdirumah